Fedora Women Day 2019

Pershendetje,

Fedora Women Day (FWD) është një ditë dedikuar femrave që kontribojnë në projektin e Fedora-s ose jane te interesuara mbi projektin e Fedora-s. Këtë vit u vendos që kjo ditë të zhvillohet ne mbare boten gjate muajit shtator dhe tetor, per te “festuar” kontributin e femrave, te cilat jane pjese e komuniteteve open source, dhe kontribojne ne projekte te ndryshme. Qellimi i ketij organzimi eshte te inspirojme dhe te nxisim pjesemarrjen e femrave ne teknologji, si dhe suportimi i vazhdueshm i tyre ne kete fushe.

Ne Fedora Community Blog eshte publikuar edhe nje artikull i detajuar mbi kete event: https://communityblog.fedoraproject.org/call-for-fedora-womens-day-2019-proposals/

Doja të propozoja që me datë 29 shtator të mbajmë një event në lidhje me këtë për të vlerësuar kontributet dhe arritjet e vajzave në Fedora.

@anxhelo na ndihmon dot me nje imazh per eventin ne Facebook?

Kur: 29 shtator ne 6PM
Ku: Open Labs Hackerspace
Wiki: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Fedora_Women_Day_2019

6 Likes

Hi @juela :hugs:

Faleminderit per propozimin e eventit, do ju bashkohem edhe une, shihemi :slight_smile:

Faleminderit,
Nafie

2 Likes

Bravo për organizimin vajza! Konfirmoj prezencën

R.S

1 Like

Hello :slightly_smiling_face:
Projekti i Fedora-s me duket interesant dhe do marr pjese ne 29 shtator .
Faleminderit!

4 Likes

Përshëndetje grupi,

Sapo krijova faqet për eventin në Wiki të Open Labs dhe në Facebook:
Wiki: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Fedora_Women_Day_2019
Facebook: https://www.facebook.com/events/2125547837550204/

Shënim: Sigurisht që nuk pritet që vetëm vajza të marrin pjesë në këtë event :stuck_out_tongue: Çdokush që ka dëshirë të përfshihet në teknologjitë open source është mëse i mirëpritur!! Gjithashtu, nuk është nevoja që të kesh qenë në aktivitetet e mëparshme për të marrë pjesë të shtunën.

Shihemi të shtunën në orën 18:00 :grin:

Mariana

2 Likes

Vajza bravo për organizimin dhe prezantimet! Shpresoj të shihemi në aktivitetin e ardhshëm që lidhet me gjithpërfshirjen në teknologjitë open source :smiley:

R.S

2 Likes

Ketu mund te lexoni nje raport te shkurter ne lidhje me cfare u be tek eventi:

Faleminderit te gjitheve qe ishin te pranishem :slight_smile:

Mariana

2 Likes

Shume faleminderit per organizimin Mariana

R.S

1 Like