Fedora Women Day 2017

Fedora Women Day (FWD) është një ditë dedikuar totalisht vajzave që kontribuojnë në projektin e Fedora-s. Këtë vit u vendos që kjo ditë të “festohet” në muajin shtator duke ia lënë vetë komuniteteve lokale të vendosin një datë fikse.
Doja të propozoja që me datë 23 shtator të mbajmë një event në lidhje me këtë për të vlerësuar kontributet dhe arritjet e vajzave në Fedora.
Gjithashtu, besoj është një mundësi e mirë për @jonaazizaj dhe mua të ndajmë eksperiencën tonë nga Flock.

Kur: 23 shtator ne 5PM
Ku: Open Labs Hackerspace

2 Likes

Ja dhe nje artikull per organizimin e FWD:

1 Like

Grupi për shkak se më datë 20 shtator shumë veta e kanë të pamundur të jenë prezentë për shkak të provimeve që zhvillohen ato ditë, menduam sëbashku me @jonaazizaj që t’a zhvendosim aktivitetin më datë 23 shtator, ditë e shtunë. Këtu mund të gjeni edhe aktivitetin në wiki me datën e përditësuar.

1 Like

Me poshte eshte edhe linku i Facebook event:

Faleminderit Mariana! Imazhin e eventit kush e ka bere? Se idealisht ta mbajme template eventesh te Open Labs qe kemi mbajtur gjithmone.

Imazhi u bë nga anëtarët e skuadrës të Diversity Team. Është i njëjtë për çdo event FWD që do zhvillohet.

Te lutem mund te ndash SVG me ne? Ne Open Labs perdorim template tjeter.

Hey grupi, mos harroni “Fedora Women Day” qe kemi sot ne Open Labs ne 4pm. Ne fund do kete dhe nje badge (e bere nga une :stuck_out_tongue: ) per te gjithe pjesemarresit :wink:
https://badges.fedoraproject.org/badge/fedora-women-day-2017-attendee