Fedora 29 Release Party

Përshëndetje,

Komuniteti i Fedora Albania organizon më datë 18 dhjetor dhe ora 17:00 Fedora 29 Release Party për të festuar lançimin e versionit e fundit të këtij sistemi operimi.

Fedora Project
Fedora Project është një projekt i sponsorizuar nga RedHat kryesisht për të bashkërenduar zhvillimin e sistemit të operimit Fedora që është i bazuar në Linux, duke vepruar me vizionin se projekti "krijon një botë ku kultura e lirë është e mirëpritur dhe e përhapur, bashkëpunimi është i zakonshëm dhe njerëzit kontrollojnë përmbajtjen dhe pajisjet e tyre.

Release Party
Në këtë RP do shohim të rejat që sjell ky version, teknikalitetet e këtij distribucioni dhe mundësitë e përfshirjes në komunitetin lokal & global.

Sigurisht, edhe në këtë RP do të kemi tortën e cila është bërë traditë tashmë në çdo festë lançimi! :birthday::tropical_drink:

Cheers
Mariana

3 Likes

Krijova edhe faqjen në Wiki dhe eventin në Facebook. :wink:

1 Like

Hey super super nice… per torten e kam fjalen :roll_eyes::grin:

Nice qe kemi release party te rradhes. Shihemi ne OL.

2 Likes

Grupi ju rikujtoj se nesër kemi Release Party-n tonë. Mos harroni në orën 17:30 tek vendi përherëshëm! :stuck_out_tongue:

PS: Jo, nuk ka nevojë për dije paraprake nëse dikush ka dëshirë të vijë por mendon se nuk di mjaftueshëm gjëra rreth Linux ose në veçanti për Fedora-n. :wink:

Shihemi në hackespace
Mariana

1 Like

Mariana fatkeqsisht do e kem te veshtire te jem. Ne mbarojme ne 18.00 dhe plus keto kohe ne protestat…merr goxha kohe per tu kthyer ne Tirane (zyrat tona jane ne Kashar).

1 Like