Fedora 26 Release Party

Me lançimin e versionit më të ri të Fedora-s, atë të Fedora 26, mblidhemi në ambjentet e Open Labs Hackerspace për të festuar dhe biseduar se çfarë të re dhe çfarë ndyshimesh ky version sjell.

Në këtë Release Party do të shohim sëbashku risit e Fedora 26. Bashkohuni me ne më datë 5 Korrik 2017 në orën 18:00 për një pasdite ndyshe.Gjithashtu në këtë festë s’do të mungojnë as snacks, pije dhe ëmbëlsira. :grinning:

1 Like

@elioqoshi @marianaballa te lutem mund te plotesojme ne wiki te OL nje raport te shkurter per eventin dhe nr e pjesemarresve? Do na ndihmonte shume raporti dhe per buxhetin.

1 Like

Jona brënda ditëve në vijim do e kem unë gati një raport. :slight_smile:

Faleminderit Mariana, me thuaj si mund te ndihmoj.

1 Like

Shume thanks @marianaballa.

@elioqoshi brenda gushtit duhen mbyllur rimbursimet qe i perkasin Q2 (quarter 2), pra ato te Release Party

1 Like

@elioqoshi @marianaballa të lutem mund të ndajmë link të raporteve që kemi për RP? Nëse sgaboj në anglisht është bërë nga @elioqoshi dhe në shqip nga @marianaballa

1 Like

Ngel diçka për Open Labs nga këto?


R.S

1 Like

Me lekët që mbetën u ble torta e 5 vjetorit të Open Labs.

1 Like

E kam ndare already dhe eshte ne blogun tim:
https://elioqoshi.me/2017/08/fedora-26-release-party-open-labs-hackerspace/

2 Likes

Ndërsa unë e kam publikuar tek faqja e eventit në wiki. Është këtu:

https://wiki.openlabs.cc/faqja/Fedora_26_Release_Party