EuroPython 2017

Konferenca vjetore e Python kete vit do te zhvillohet ne datat 9-16 Korrik 2017 ne qytetin e Riminit ne Itali. Ne kete konference do te jene pjese dhe grupet lokale te python dhe Django Girls qe ka ne shtete ne ndryshme per te ndare eksperiencat e tyre. Gjate konferences do te kete prezantime te ndryshme, panele, helpdesk dhe workshops. Kete vit @kristiprogri dhe une jemi ftuar te marrim pjese me nje prezantim pasi kemi qene prezente dhe ne PyCon CZ dhe SK.

Call for proposals eshte mbyllur por nese dikush deshiron te na bashkohet ky [1] eshte website ku mund te informoheni me shume ne lidhje me bileten per te marre pjese, axhenden etj.

[1] https://ep2017.europython.eu/en/

Faleminderit për informacionin @jonaazizaj. Do ishte mirë që të kishim kapur afatin e deadline për call for speakers që të kishte dhe aplikime përvec pjesëmarrjes me ftesa.


R.S