Elemente vizuale te Open Labs

Përshëndetje të gjithëve!

Në ditët në vijim do të gjeni elemente vizuale të brandit Open Labs, duke filluar që nga wallpapers për PC tuaj, për mobile, theme për aplikacionin Telegram me paletën e ngjyrave të reja të Open Labs, stickers etj.

Do të mund ti gjeni në wiki e Open Labs.

1 Like

Thanks Anxhelo.

Mendoj qe duhet te prezantojme brandin e ri dhe njehere para se te bejme zyrtare hapa te tjere.

Le ta diskutojme ne takimin tjeter.