Editathon rreth arkitekteve shqiptare ne Wikipedia

Pershendetje,

Kemi menduar te organizojme nje event tip editathon per te shtuar informacione ne Wikipedia shqip mbi grate arkitekte shqiptare dhe veprat e tyre publike ne Shqiperi. Nga eventet e fundit ku kam qene pjesmarrese mbi editimet ne wikipedia, vihej re nje mungese e theksuar artikujsh mbi kete teme, ndaj e mendojme me shume vlere nje event te tille, te cilin nese jeni te interesuar mund ta organizojme ne hapesiren e Open Labs. Propozimi im do ishte me date 16 Prill, e shtune rreth ores 11, 11:30. Nese mendoni qe mund ta realizojme, cfaredo ndihme ne komunikimin ne rrjete sociale do na ndihmonte sidomos sepse data eshte pak e afert. Po bashkangjis nje poster mbi eventin, qe mund te perdoret ne pjesen e komunikimit online.
Nuk e di si e mendoni organizimin e nje eventi te tille. Jam e hapur per sugjerime.
Faleminderit,

Jora

4 Likes

Shumë ide e mirë. Unë do jem aty!

2 Likes

Pershendetje Jora,
Shume ide e mire kjo. Mund te te ndihmoj une me ambjentin dhe gjithashtu me promovimin ne rrjetet sociale.

2 Likes

Faleminderit Sonia :slight_smile:

Super :slight_smile:

1 Like