Edit-a-Thon për gratë arkitekte

Këtë 16 prill koha do jetë me shi, ndaj të presim në Open Labs për një Edit-a-Thon të dedikuar tërësisht grave në arkitekturë me kafe dhe ëmbëlsira.
Nuk ka nevojë për dije teknike, mjafton dëshira për të pasuruar internetin me artikuj dhe informacione për gratë që kanë kontribuar me vepra arkitekturore në Shqipëri.

Mund të përdorni laptopët në Hackerspace :blush:

2 Likes

Ju presim sot ne Hackerspace ne oren 11:30 per te zhvilluar Editathonin :slight_smile: