DOKU.TECH 2017 - Edicioni i 4-të

(nga deklarata për shtyp e organizatorëve)

Folës nga e gjithë bota do të diskutojnë temën: Shpresa, frika dhe gjithçka në ndërmjet;
Punëtori/ Master klasa te dizajnuara për të mësuarit praktik;
DOKU.TECH është një ndër konferencat lidere të teknologjisë në Ballkan dhe mbledh në
Kosovë adhurues të teknologjisë nga e gjithë bota. Këtë vit, ​ DOKU.TECH do të mbahet me
10 dhe 11 Qeshor, në Prishtinë në objektin e Termokiss​ , dhe pastaj vazhdon me 5
Gusht në Prizren gjatë festivalit të filmit, DokuFest. Kjo konferencë organizohet nga IPKO
Foundation në bashkëpunim me partnerët tanë tradicional nga SHARE Foundation dhe
Dokufest.
DOKU.TECH-u është një event annual dy-ditor i cili bashkon individë dhe talentë të
teknologjisë me krijuesit e së ardhmes, ekzekutivët dhe shpikësit teknologjik. Gjatë tri
viteve te fundit, kjo konferencë ka pasur më shumë se ​ 3,000 pjesëmarrës ​ dhe më shumë
se ​50 folës me famë botërore​ .
Këtu mund ta gjeni ​linkun e uebsajtit te DOKU.TECH 2017, linkun ​e eventit të Facebook-ut, si dhe ​ linkun e eventbrite ku mund ti merrni biletat!

KONTAKTI:
Edita Pozhegu
Edita.pozhegu (at) ipkofoundation.org

www.doku.tech