Document Freedom Day

Përshëndetje! Eventi i festimit të Document Freedom Day është afër dhe është menduar të krijohet një aktivitet ede këtu në Open Labs Hackerspace.Mendoj se data 26 prill do të ishte më e mira duke qenë se kjo ditë është edhe dita e festimit të këtij eventi edhe duke u bazuar ne pad kjo ditë nuk kishte aktivitet.

2 Likes

+1 nga unë. Eshtë një ditë e rëndësishme për lëvizjen e lirisë softuerike dhe që do ishte mirë të vazhdojmë traditën. Propozoj që të projektojmë dhe këtë TED talk nga Richard Stallman: https://www.youtube.com/watch?v=Ag1AKIl_2GM

Të lutem shtoje dhe aktivitetin tonë në listën e eventeve që ndodhen në website që promovon Document Freedom Day.


R.S

1 Like

Software Freedom Day eshte dite tjeter dhe jo e lidhur drejteperdrejte me Document Freedom Day. Mendoj qe ka materiale qe jane me te pershtatshme per DFD, ku The Document Foundation luan rol me specifik sesa FSF

1 Like