Docu night n'Log

Përshëndetje!

Në datën 2 Mars, në orën 18:00 do të shfaqet në qendrën sociale “Logu i Shkëndijës”, një dokumentar për betejat e shumta të grave dhe vajzave në histori për të drejta në punë, në shoqëri e në familje. Titrat e dokumentarit i kemi shqipëruar në punëtorinë e zhvilluar para pak ditësh në ambjentet e Open Labs.

Për këdo që ka dëshirë të bashkohet më poshtë është adresa e qendrës sociale.

Logu i Shkëndijës
Rruga Abdulla Keta 1, Tiranë
Location: geo:41.33208,19.82156?z=19
https://osmand.net/go?lat=41.33208&lon=19.82156&z=19

Shihemi në Log!

3 Likes

Disa momente gjatë përkthimit të titrave për dokumentarin që do shfaqet te Logu i Shkëndijës sot. :blush:2 Likes