DigitalOcean po na mbështet përsëri!

Originally published at: https://openlabs.cc/digitalocean-po-na-mbeshtet-perseri/

Për të katërtin vit rradhazi, DigitalOcean po mbështet përpjekjet tona me kredite që na i dhuron falas për të host-uar infrastrukturën tonë dixhitale. Si partizanë të folozofisë open source që ne jemi, e gjithë infrastruktura jonë në internet bazohet në programe me kod-burim të hapur dhe të lirë dhe jemi të lumtur të shohim që…

2 Likes