Dhurate e vockël për hackerspacePershendetje,
Kam disa gota nga puna, ne gjendje shume te mire por qe po i zevendesojme dhe doja te dija nese deshironi ti sjell ne hackerspace, nese ju nevojiten.

Jora

6 Likes

Hey Jora,
Thank you!!
Patjeter, pse jo. Me thuaj kur te jesh e lire dhe mund te kalosh nga OpenLabs qe mos ta gjesh bosh!
:hugs:

3 Likes

Pershendetje dhe njehere,
Duke qene se sot e kam te mundur ti sjell me makine gotat te gjitha njeheresh, po kaloj nga pasditja dhe po i lë jashte tek hyrja. Nuk besoj se do i vjedhin.

Jora

Shumë faleminderit për gotat Jora. :blush: sa të bukura ishin

1 Like

Me vjen mire qe te pelqyen Bela :slight_smile:

1 Like