DAVx5: pëkthim i ndërfaqes në shqip, bashkarisht

Përshëndetje te gjithëve!

Aplikacioni me kodburim të hapur DAVX5 (https://www.davx5.com/ ), që ndihmon në sinkronizimin e aplikacioneve si Nextcloud me pajisjet Android, ka arritur tashmë në versionin 3.0 (https://twitter.com/davx5app/status/1252953254859866113 )ku dhe ka bërë shumë perditësime. Ndërfaqja ka nevojë ndër të tjera për përkthime dhe në gjuhën shqipe https://forums.bitfire.at/topic/752/please-help-translating-davx5-into-your-language-s .

Bashkë me @Redon, kemi dëshire të organizojmë një online meet up ditën e marte 28.04.20 ora 17.00, për të punuar bashkarisht me përkthimin e aplikacionit në gjuhën shqipe.

Në qoftë se jeni të interesuar ju lutem shkruani këtu qe në vijim te organizohemi se si do e ndajme punën.
Faleminderit. :blush:

2 Likes

Një përsitësim në lidhje me këtë: gjuha shqipe nuk është shtuar akoma nga skuadra që administron DAVx5. Pra në këtë moment është nuk është i mundur kontributi në gjuhën shqipe. Në ditët në vijim, do i kërkohet skuadrës së DAVx5 që të na mundësojë diçka të tillë.

R.S

1 Like