CryptoParty Tirana 2017

Originally published at: https://openlabs.cc/en/cryptoparty-tirana-2017-en/

CryptoParty is a decentralized movement with constantly happening activities in the entire world.
The goal of this movement is sharing as much knowledge to as many individuals as possible on how to protect ourselves in the digital world.

1 Like

Faleminderit për informacionin @boris. Ju lutem @Members në qoftë se do merrni pjesë ju lutem regjistrohuni online (akoma dhe me emër të rremë në qoftë se keni shqetësime me privatësinë).

Eshtë një aktivitet që organizohet për herë të parë, me të ftuar nga Amsterdami dhe Prishtina që kanë zhvillim personal shumë interesant në këtë fushë dhe që do na ofrojnë dije të rëndësishme për të gjithë ne që jemi të shqetësuar për privatësinë tonë në botën digjitale.
Këtu të gjitha detajet: https://cryptoparty.openlabs.cc
Këtu regjistrimi: https://eventyay.com/e/497c1d63/

Në rrjetet sociale përdorim #CryptoPartyAL

Shihemi të shtunën,

R.S