Creative Commons Newsletter December 2017

Kemi ca kohë që nuk kemi përmendur Creative Commons si iniciativë në OL :confused:… Së shpejti do kemi të reja të cilat do i publikojmë këtu, por doja të ndaja newsletter-in e fundit që më erdhi nga Creative Commons që mund ta lexoni këtu: https://us13.campaign-archive.com/?u=4051250396fe81f55034e2d49&id=7d1cd5e738&e=ec45c99549

Do ndaja vetëm tre nga parimet kryesore që ka si komunitet Creative Commons dhe ata që e mbështesin iniciativën pasi mendoj që kanë vlerë, ose mendoj qv do ishte mirë që të kenë vlerë dhe për komunitetin tonë:

  • Everything is political
  • Pick big fights with your enemies, not small fights with your friends
  • Collective acts are our collective power

Lexin të këndshëm.

R.S

1 Like

Faleminderit Redon,

Do sugjeroja tituj pak me specifik per postime te hapura. CC Newsletter mund te jete pak konfuzuese duke sugjeruar qe do e benim ne, ose eshte dicka me meta per nje kohe te gjate. Duke vendosur muajin mund te jete pak me e qarte.
Le te sigurohemi qe forumi behet pak me i lehte per te kerkuar ne kete menyre.