CopyFest 2018


(Boris Budini) #1

Originally published at: https://openlabs.cc/en/copyfest-2018-2/

A weekend which celebrates public domain, Copyleft & Creative Commons licenses, and copying, remixing and creative freedom on internet.


(Redon Skikuli) #2

Jemi shumë të entusiazmuar për komentet që kemi marrë deri tani për CopyFest. Në qoftë se do na bashkoheni sot ju lutem sigurohuni që jeni regjistruar! Hyrja është falas por në rast se do merrni biletë supporter duke na ndihmuar do ishte ndihmë e madhe për hackerspace.
Biletat ndodhen këtu: https://openlabs.cc/copyfest-2018/
Axhenda e ditës së parë ndodhet ketu: https://wiki.openlabs.cc/faqja/CopyFest_2018#Axhenda

Shihemi sot (e premte) në 18.00 në hackerspace.

R.S


(Elio Qoshi) #3

Shume pune e mire @boris dhe @rskikuli! :slight_smile: Ishte dicka ndryshe nga aktivitetet e tjera dhe mendoj qe duhet te bejme me shpesh projeksione.

Personalisht do preferoja me shume diversitet aktivitetesh pertej projeksioneve rrjesht, per shembull gjera te nderlidhura me muziken (Audacity workshop?) stencil workshops etj por kjo eshte wishful thinking. Mendoj qe 1 projeksion ne muaj do ishte mire te kemi vazhdimisht gjithsesi (qofte dhe me 3 njerez)


(Dashamir Hoxha) #4

Propozoj edhe këto projeksione për tu futur në axhendë:


(Elio Qoshi) #5

Si tematike shume te vlefshme, por fatkeqesisht te dyja kane copyright te plote dhe do ishte kontradiktore per ti treguar ne nje ambient ku festohet kopjimi dhe rimiksimi mendoj.


(Redon Skikuli) #6

Kemi qenë pak të zënë me @boris dhe nuk kemi arritur të bëjmë një koment rreth aktivitetit, por do e bëjmë shumë shpejt.

R.S


(Kristina Millona) #7

I loved that episode from BM.