Conferenca Cloud ne 24 Shtator Tirane


(Zamira Jaupaj) #1

Pershendetje,
Ne 24 shtator ne oren 18 do te organizohet eventi ne lidhje me teKnologjite me te fundit te DevOps, CLoud, Serveless, dhe Inteligences Artificiale. Do te jete i ftuar Alex, nje nga kontribuesit me te medhenj te serverless framework sot ne bote, nese jeni te interesuar rregjistrohuni pasi vendet jane te limituara. Eventi eshte open per te gjithe.

Falemidnerit
Zamira Jaupaj