CoderDojo Albania - free coding club per te rinj 7 - 17 vjec

Pershendetje, jam Aldo Pergjergji nga Shkodra (jetoj ne Rome).

Aktualisht drejtoj disa coding club CoderDojo ne Itali, nga nga kto eshte CoderDojo Roma SPQR : https://www.facebook.com/coderdojospqr

Me disa shoke dhe shoqe jemi duke hapur CoderDojo Albania, dhe jemi duke organizuar eventin e pare nga prilli-qeshori.

Jemi duke kerkuar IT guys&girls qe mund te na ndihmojne ne kete mission.

CoderDojo (www.coderdojo.com) eshte nje No-Profit organisation, ashtu eshte dhe CoderDojo Albania.
CoderDojo jane coding club per te rinj nga 7 deri ne 17 vjec, free per te gjithe.

Nese keni deshir qe te merrni pjen si mentor o ne organizim ne CoderDojo Albania, mund te me shkruani ne coderdojo.albania@gmail.com.

Thanks!

2 Likes

Help us growing a new tech generation! GET INVOLVED! :star_struck:

Djema përgëzime për iniciativën. Shpresoj që të fokusoheni në elementë që lidhen me kulturën free open source për sa i përket programimit. Nga eksperienca do ju propozoja që të keni pak durin pasi gjëra të tilla duan kohë që të përfitojnë momentum.

R.S

Ciao Redon,
shum flm per inkurajimin.

Kam shpres qe komunitety juaj do jape kontributin e vet ne kete iniciative.
Ne jemi shum OPEN :slight_smile:, cdo njeri qe mendon se mund te jap kontributin e vet eshte i mirepritur.

1 Like