CityZen app - meetup shkurt 2018


(Redon Skikuli) #1

Grupi do organizohemi për takimin e CityZen për shkurtin? Si ju duket data 19.02.2018 (e hënë) në 17.00? Në fokus do kemi:

  • lancimin e website të ri;
  • prezenca në Fosdem (prezantimi i parë në konferencë serioze);
  • prezenca në OSCAL 2018;
  • tasks update;
  • integrim i platformës së lokalizimit në Github tonë.

Faleminderit,
R.S


(Mariana Balla) #2

+1 nga une :slight_smile:

Mariana


(Silva Arapi) #3

+1 edhe nga une. Konfirmoj prezencen ne takim :slight_smile:


(Sidorela Uku) #4

+1 do jem dhe une tek takimi i radhes :slight_smile:


(Nafie Shehu) #5

Edhe une do jem :smiley:


(Redon Skikuli) #6

Shihemi sot (e hënë) në 17.00 :slight_smile:

R.S