CityZen app - meetup shkurt 2018

Po hap një temë të re për të vendosur rreth takimit të muajit shkurt. Fokus i takimit do jetë strategjia e komunikimit vizual. Si mendoni @marianaballa @Sidorela @anxhelo dhe të tjerë?

R.S

1 Like