CityZen app - meetup prill 2018

Në vijim të takimeve të kaluara do propozoja që të organizohemi për takimin e rradhës së grupit të punës për projektin CityZen. Si mendoni? @Sidorela @silva.arapi @marianaballa dhe të tjerët kur mundeni?

R.S

Hey Redon,

Per takimin e rradhes po mendoja daten 26 prill rreth ores 4. Eshte okay per ju?

Ne kete takim do kemi mundesine te flasim me shume per versionin e ri dhe permiresimet qe ai ka dhe rreth projektit “CityZen of the month”, ku kontribuesit e nominuar nga komuniteti publikohen ne Blog!

Shihemi
Mariana

Unë jam në dispozicion por do ishte mirë që të jetë prezente dhe @Sidorela pasi do duhet të kemi progres për versionin 1.1.0, proces me të cilin Sidorela po punon dhe është i rëndësishëm.

R.S

Ndoshta më mirë ta bëjmë një ditë të shtunë si hackathon që të punojmë me qetësi ? Si mendoni?

R. S

Ne ores e propozuar nga Mariana une nuk mundem per shkak se jam ne pune dhe nuk mund te jem perpara ores 6pm. Ne date 25 mendoj une pasi ne 26 eshte takimi i oscal.

Faleminderit,
sidorela

Po sikur ta bëjmë në 5 maj 10.00-17.00 full day hackathon?

R. S

Hackathon u shty për këtë të shtunë dt 02.06.2018 @ 11.00 në hackerspace. Do shtohet dhe në https://wiki.openlabs.cc/faqja/Aktivitete.
Do jetë një ditë e plotë dhe intensive duke punuar në aspekte konkrete të projektit. Do mundohemi të sajohemi dhe me pije dhe snaks :slight_smile:

Shihemi në hackerspace.

R.S

3 Likes

Unë nuk mund të jem gjatë paradites, por mund t’ju bashkohem më vonë.

2 Likes

Edhe une nga dreka do ju bashkohem

2 Likes

Ne kemi filluar dhe te presim :slight_smile:

R.S