Në vijim të takimeve të kaluara do propozoja që të organizohemi për takimin e rradhës së grupit të punës për projektin CityZen. Si mendoni? @Sidorela @silva.arapi @marianaballa dhe të tjerët kur mundeni?
R.S
Në vijim të takimeve të kaluara do propozoja që të organizohemi për takimin e rradhës së grupit të punës për projektin CityZen. Si mendoni? @Sidorela @silva.arapi @marianaballa dhe të tjerët kur mundeni?
R.S
Hey Redon,
Per takimin e rradhes po mendoja daten 26 prill rreth ores 4. Eshte okay per ju?
Ne kete takim do kemi mundesine te flasim me shume per versionin e ri dhe permiresimet qe ai ka dhe rreth projektit “CityZen of the month”, ku kontribuesit e nominuar nga komuniteti publikohen ne Blog!
Shihemi
Mariana
Unë jam në dispozicion por do ishte mirë që të jetë prezente dhe @Sidorela pasi do duhet të kemi progres për versionin 1.1.0, proces me të cilin Sidorela po punon dhe është i rëndësishëm.
R.S
Ndoshta më mirë ta bëjmë një ditë të shtunë si hackathon që të punojmë me qetësi ? Si mendoni?
R. S
Ne ores e propozuar nga Mariana une nuk mundem per shkak se jam ne pune dhe nuk mund te jem perpara ores 6pm. Ne date 25 mendoj une pasi ne 26 eshte takimi i oscal.
Faleminderit,
sidorela
Po sikur ta bëjmë në 5 maj 10.00-17.00 full day hackathon?
R. S
Hackathon u shty për këtë të shtunë dt 02.06.2018 @ 11.00 në hackerspace. Do shtohet dhe në https://wiki.openlabs.cc/faqja/Aktivitete.
Do jetë një ditë e plotë dhe intensive duke punuar në aspekte konkrete të projektit. Do mundohemi të sajohemi dhe me pije dhe snaks
Shihemi në hackerspace.
R.S
Unë nuk mund të jem gjatë paradites, por mund t’ju bashkohem më vonë.
Edhe une nga dreka do ju bashkohem
Ne kemi filluar dhe te presim
R.S