CityZen app - meetup janar 2017

@marianaballa @Sidorela @nshehu dhe të interesuarit e tjerë: kur është data e ardhshme e takimit për projektin CityZen?

R.S

Hey Redon

Pasi i hodha një sy tabelës së aktiviteteve, po propozoj datën 19 janar (ditë e premte) dhe ora 17:30. Si mendoni?

Mariana

+1 nga unë. Le të presim pak për komente dhe nqs nuk është dikush kundër le rë procedojmë

R.S

1 Like