CityZen app dhe Blockchain - Meetup 13 Mars


(Klajdi Turlla) #1

Pershendetje,

Te Marten ne oren 17:30 do te mblidhemi per t’u njohur me perdorimin e teknologjise Blockchain ne CityZen app.
RSVP: https://www.meetup.com/Blockchain-Western-Balkans/events/248479110/

Thanks :slight_smile: