CEE spring 2017- konkursi

Pershendetje,

Per te tretin vit rradhazi komuniteti shqiptare i Wikipedianeve marin pjese ne konkusin e CEE Spring. Per ju qe nuk e keni degjuar asnjehere mund te lexoni KETU per me shume.

Per ju qe e dini: KETU gjendet gjithe informacioni per Kosoven dhe Shqiperine se si mund te merni pjese.

Ashtu si edhe vitin e kaluar per 5 me te miret ka dhurata :slight_smile:

Per cdo pyetje qe mund te keni na shkruani ketu ose tek faqja e diskutimeve te secilit shtet.

Happy editing,
Greta

Suksese të gjithë pjesëmarrësve dhe organizatorëve @Greta.
Si është menduar promovimi i konkursit?


R.S

Rrofsh @rskikuli,

Deri tani eshte menduar social media dhe mailing list i komuniteteve shqiptare floss

Sapo e ndava në FB të Open Labs @Greta. Na ka premtuar që do marrë përsipër newsletter të Open Labs Suela dhe propozoj që të jetë në buletinin e ardhshëm.


R.S

@rskikuli shume faleminderit. Nese duhet dicka nga une me thoni.

Në qoftë se mund të shtosh blog post ne OLs website do ishte mirë.


R.S

Po, e bej une blog postin

Ketu dhe blogposti ne Open Labs:L https://openlabs.cc/sq/cee-spring-2017/

Faleminderit,
Greta