Capture The Flag - XORCTF7E4

Përshëndetje të gjithëve,

Me 1 shkurt 2020 XOR do të organizoj garën e parë të CyberChallenge

Komuniteti virtual XOR fton të gjithë të pasionuarit e sigurisë kibernetike të marrin pjesë në garën e CTF (Capture the flag) të shtunën me 1 shkurt. Sfidat e kësaj gare do jenë nga më të lehtat deri tek ato më të avancuara, dhe do përfshijnë kategoritë në vijim:

  • boot2root
  • web
  • forensikë
  • steganografi
  • programim

Më shumë rreth garës mund të mesoni në linkun në vijim:
https://xor.al/lajme/2020/01/14/CyberChallenge-XORCTF74E.html

Ndërsa regjistrimi mund të bëhet përmes https://ctf.xor.al/

Happy hacking :slight_smile:

2 Likes