Browser extensions

Përshëndetje!
Une së bashku me HSA members kemi vendosur të bëjmë nje meetup diten e diel me 05/06/2022 16:00, me temë Browser extension ku si fokus është të bëjmë shkëmbim njohurish mbi extensions të ndryshme, dhe ndërtimin e nje extension.
Ju mirëpresim :hugs:

2 Likes

Hello Klesti,

Thanks for hosting it :slightly_smiling_face::hugs:

See you there

Kur mund te bejme nje event tjeter te ngjashem? Kam shume rekomandime :nerd_face:

2 Likes

Do i ndash me ne sugjerimet qe ke? Do e bejme ne mars nje aktivitet per kete?

1 Like

Marsi erdhi e iku pa hapur syte, por me shume qef ta bejme si event

1 Like