Bitwarden si menaxher për password-et

Përshëndetje, këtë të mërkurë në datën 26, ora 18:30 dua të mbaj një prezantim të shkurtër për Bitwarden dhe të shohim bashkarisht sesi instalohet dhe si funksionon.

  • Çfarë është bitwarden?
  • Si të instalojmë Bitwarden në pc/mobile?
  • Si ta përdorim Bitwarden për të menaxhuar passwordet?

@SoniaB @marianaballa më ndihmoni dot me promovimin e aktivitetit ju lutem?

1 Like

Faleminderit për organizimin Irdi. Shihemi të mërkurën.

R.S

1 Like