ARDUINO event

Miq, ju njoftojme me kenaqesi qe ne datat 23,24,25 tetor ne social fab-lab vjen inxhinieri nga italia i cili do na flasi dhe do na tregoje konkretisht si funksionon karta ARDUINO. Cdo pasdite nga ora 16:00 deri ne 19:00.
Hyrja e lire!
Jeni te gjithe te mirepritur!

2 Likes

Faleminderit per ftesen @fab-lab, ka ndonje orar te caktuar kur do behen keto prezantime?

Shihemi :slight_smile:

Pershendetje Nafie:)) ARDUINO event do te jete ne datat 23,24,25 tetor, cdo pasdite nga ora 16:00 deri 19:00. Jeni te gjithe te mirpritur! Do kalojme nje eksperience te bukur
Hyrja e lire
Faleminderit

Faleminderit per informacionin, shihemi :slight_smile: