Anullimi i të gjitha aktiviteteve gjatë muajit Mars-Prill

Originally published at: https://openlabs.cc/anullimi-i-te-gjitha-aktiviteteve-gjate-muajit-mars/

Nisur nga lajmi i orëve të fundit me konfirmimin e dy rasteve të para me KoronaVirus (COVID-19) në Shqipëri, Ministria e Shëndetësisë dhe Mrojtjes Sociale njofton se të gjitha aktivitetevet publike apo jopublike, grumbullimet, konferencat, koncerte, tubime, dëgjesa publike deri më 3 Prill duhet të anullohen. Këto masa merren nga autoritetet përkatëse me qëllim kufizimin…

1 Like