Anketë: Çfarë aplikacioni/programi përdorni për të qenë prodhimtarë?

Pershendetje te gjitheve,

desha t’ju propozoj nje teme diskutimi/sugjerimesh bazuar mbi te njejten gje qe po promovoj te SfidaBiznesi.com

Eshte nje shkrim me te njejten teme: Anketë: Çfarë aplikacioni/programi përdorni për të qenë prodhimtarë?

Arsyeja qe po e promovoj edhe ketu (edhe me sugjerimin @rskikuli) eshte sepse do doja qe te sugjerojme edhe aplikacione/programe ‘open source’ qe ju perdorni.

Pergjigjet mund t’i lini ketu brenda forumit ose t’i postoni direkt te SfidaBiznesi: https://sfidabiznesi.com/ankete-aplikacioni-programi-prodhimtare/

Nese i postoni ketu, atehere do ju kerkoja leje qe t’i postoj me pas edhe te SfidaBizesi.com me emrin dhe autoresine tuaj.

Ju faleminderit paraprakisht,
Elvisi

Faleminderit @eplaku. E plotësova.


R.S

1 Like

E pashë, shumë faleminderit :slight_smile:

1 Like