Angazhim në komunitetin Open Labs

Pershendetje. Kamardhur ne disa prej aktiviteteve qe keni organizuar dhe jam i interesuar per t’u angazhiar dhe une si anetar i komunitetit. Do doja te dija me teper informacione ju lutem.

Rrahman Palushi.

1 Like

Pershendetje Rrahman,

Une jam Nafie, nje nga anetaret e Open Labs, jemi takuar bashke edhe ne OSCAL mesa mbaj mend, gezohem qe deshiron te perfshihesh me shume ne Open Labs. Gjeja me e mire qe mund te besh eshte te vish ne aktivitet qe organizohen qe te kuptosh me shume se si funksionon Open Labs dhe disa nga anetaret do te te udhezojne me teper. Ketu kemi edhe listen me aktivitete qe do zhvillohen ne vijim: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Aktivitete. Per cdo lloj pyetje qe mund te kesh mund te shkruash ketu ne forum ose ne grupin ne telegram te hackerspace: https://t.me/openlabs

Shihemi ne hackerspace :slight_smile:

2 Likes

Hey @CapraHacher,

Neser do kemi aktivitet per Wikipedia: Wikipedia edit-a-thon - Shkurt 2020 ne oren 13:00, mund te na bashkohesh nqs ke kohe :slight_smile: