#ALD20 - Ada Lovelace Day Edit-a-Thon 13 Tetor 2020

Pershendetje te gjitheve,

Neser, 13 Tetor, ne kuader te Ada Lovelace Day 2020, do te organizojme nje edit-a-thon per te permiresuar/krijuar profile te grave shqiptare ne STEM (Shkence, Teknologji, Inxhinieri, Matematike).

Ne daten 13 Tetor, do te jemi online nga ora 10:00-20:00. Ne kete hapesire mund te logohoni me detajet me poshte per te punuar ne kohe reale mbi profile te ndryshme, por edhe per te mbeshtetur editoret e rinje. Ne kemi pergatitur nje liste paraprake te grave ne STEM profilet e te cilave to te krijohen, pasurohen.

Uroj te shihemi online,
Orkidea

Detajet e Zoom Meeting:


Meeting ID: 927 3059 9526
Passcode: 123456

4 Likes

@Orkidea faleminderit për ftesën, organizimin dhe angazhimin sot.

R.S