Aktivitetet e Open Labs

Përshëndetje!
Këtu do të gjeni të gjitha aktivitetet e Open Labs që nga momenti që ka filluar veprimtarinë e tij.
https://wiki.openlabs.cc/faqja/Aktivitete.

3 Likes

Bravo @melisa.sulko! Eshtë vërtetuar në shumë raste që dokumentimi është shumë i rëndësishëm.
Janv bërë dhe aktivitete gjatë 2012-ës, po mund ti vendosim dhe në një moment të dytë.
Mendon se mund të shtosh gradualisht dhe përmbajtje të aktiviteteve si përshkrim dhe ornaizatorin/ët?
Sërisht faleminderit.


R.S

Per aktivitetet e vitit 2012 nuk munda te gjeja. Gjithsesi mund te behen ne nje moment tjeter. Per permbajtjen e tyre k.frik se nuk e bej dot sepse duhet nje kohe shume e gjate per te plotesuar te gjitha aktivitetet me informacionin e pershtatshem dhe keto kohe nuk kam mundesi qe te merrem.

1 Like

@melisa.sulko bravo për punën.
Mendoj që me një pjesë të aktiviteteve mund të të ndihmoj dhe unë paksa për ti plotësuar me përmbajtje. :slight_smile:

1 Like

Ashtu si mund ta keni vënë re pjesa më e madhe e aktiviteteve janë dokumentuar tashmë në wiki. Vetem 13% e aktiviteteve nuk kane faqe ne wiki

Aktivitete në total janë: 238 aktivitete
Viti 2017 : 63
Viti 2016 : 60
Viti 2015 : 43
Viti 2014 : 37
Viti 2013 : 26
Viti 2012 : 9

keto jane nga wiki se realisht i bie pak me shume, por super pune mendoj. :slight_smile:

3 Likes

@Members ju lutem mund të plotësoni dhe një raport të shkurtër në eventet që organizoni.
Në fillim kur u hap forumi kemi qenë të gjithë më të rregullt me këtë, por në 4 muajt përvec @rskikuli nuk shof të ketë shtuar dikush raporte, qoftë dhe links nga prezantime.
Mendoj që do ishte mirë të ndanim dicka tek raporti i për eventet se dhe kur nuk mund të jem të paktën lexoj raportet :slight_smile:

Cheers,
Sidorela

2 Likes