Aktivitet per ruajtjen e privacis ne PC/Mobile

Tema kryesore eshte permisimi i siguris dhe ruajtjes se privacis ne pajisjet tona duke perdorur aplikacione open-source ose duke permisuar me menyra te ndryshme aplikacionet kryesore si browsers ose email clients.

4 Likes

Hey @mano flm për propozimin. Eshte puntori apo prezantim? Çfare dite/ore propozon? Personalisht me intereson team.

R.S

Un te them te drejten jam ne tiran vtm nga e marta deri te enjten javen qe vjen kshuqe , me intereson te behet ne njeren prej ketyre ditve mundesisht pas ores 1, sa per temen sesht se kam info shum te gjera ose te thella ama thjesht disa aplikacione ose extensions etj.

Ide e mire kjo e organizimit te nje eventi per privacy guides. Une do te sugjeroja qe orari i nisjes te jete ora 18:00. Vendose gjithashtu diten qe te organizohet dikush nga anetaret per te te facilituar me ambjentin. E merkura me vjen keq por nuk eshte opsion.

Atehere nese dikush nga anetaret mundet, e organizojm te enjten ne 18:00. Gjithashtu ideja qe kisha ne mend eshte qe te behej nje lloj diskutimi ose brainstorming ku secili jep ide ose keshilla sesi mund ta permisojm privacin ne pajisjet tona.

@mano të enjten jam unë i lirë për të hapur OL dhe për të asistuar për mbarëvajtjen e aktivitetit.

@kominoshja dhe @rskikuli mund të jetë i ngjashëm me aktivitetin që bëmë për Linux para disa javësh. Mund të bëj @mano një prezantim të shkurtër dhe pastaj secili kontribuon me aq sa di. E marr si referencë sepse mësova vërtet shumë te ai aktivitet. Nëse keni ide të tjera si mund të zhvillohet aktiviteti, shkruajini!

1 Like

@Members mund të bëjmë një postim në rrjete sociale për aktivitetin?

Jeni të ftuar në aktivititetin i radhës në Open Labs.
Këtë të enjte, 21 Prill ju mirëpresim për “Online privacy Coffee Meetup”. Do kemi mundësi të flasim për sigurinë online, sisteme të sigurta dhe aplikacione alternative për të qënë më të sigurt gjatë përdorimit në përditshmëri të PC dhe/ose smartphone-ve.
Fillojmë në orën 18:00 :blush:

This thirsday, April 21st we welcome you to the “Online privacy Coffee Meetup”. We will be able to talk about the online security, safer systems, alternative aplication, etc.
We start at 18:00

@mano @kominoshja @rskikuli ju lutem para se të postohet aktiviteti komentoni nëse keni sugjerime për atë çka kam shkrujtur më sipër.

4 Likes

Ndoshta eshte vone sepse neser eshte aktiviteti, por mendoj se duhet bere nje postim ne rrjete sociale per kete. Nese nuk kemi mundesi te bejme poster, mund ta shoqerojme me nje foto.

1 Like

@IrdiIs persa i perket tekstit tek Aktivitet per ruajtjen e privacis ne PC/Mobile - #7 by IrdiIs, me duket i sakte.

Ping @SoniaB per social media post

Irdi te kerkoj falje se ka qene pergjegjesia ime. Ka qene e pamundur ta beja gati ne kohe. Do e bej gati sot, idealisht per nje ore do jete e postuar.

Sonia

1 Like