Aktivitet: Menaxhimi i CityZen App

Pershendetje te gjitheve
Disa prej jush mund te kene degjuar per CityZen, i cili eshte nje program navigimi i cili respekton privatesine tuaj, bazohet ne OpenStreetMap, dhe eshte open source
Se fundmi, ka patur nje bisede ne komunitetin e CityZen, per kalimin e menaxhimit tek nje kompani
Per te proceduar me kete eshte menduar te zhvillohet nje takim te shtunen, ne oren 15:00 per te diskutuar me komunitetin per vijueshmerine e procesit. Si mendoni?
Meqenese jam nuk jam provizorisht anetar i OL do doja te kerkoja ndihme me celesat.

Boris Budini

2 Likes

Hi Boris,

faleminderit që po inicion këtë takim. Edhe unë do jem prezente. :wink: Përsa i përket çelsave mund të ndihmoj unë.

Mariana

3 Likes

Hey,

Edhe une do jem prezente.

Shihemi :slight_smile:

Hey,

Do doja shume qe te isha dhe une ne takim por nuk arrij dot ne 15:00, eshte pak vone per mua, eshte e mundur per ju qe keni konfirmuar ta lejm takimin ne 13:00? @nshehu @kominoshja @marianaballa ? :slight_smile:


Silva

Per mua eshte OK.

Mariana

Ok eshte per mua ne oren 13:00.

Faleminderit,
Nafie

Une nuk mund te jem para ores 15, por filloni pa mua po ashtu :slight_smile:

Konfirmoj dhe unë pjesëmarrjen :raised_hands: