Administrimi i listës: kategorizimi i tematikave

Përshëndetje lista,

shumë i entusiazmuar që shkruaj mesazhin e parë këtu :D.
Do doja të pyesja rreth planeve për mënyrën që është planifkuar të kategorizohen postimet dhe tematikat këtu. Pra do ketë kategorit të tjera për eventet, të tjera për fushatat e komunitetit, të tjera për mirëmbajtjen e ambientit fizik dhe atë online etj etj?

Faleminderit Borisit dhe Elios (dhe cdo personi tjetër që ka ndimuar por nuk jam në dijeni) dhe me këmbë të mbarë!


R.S

Hey Redon

Po, per cdo event do kete nenkategori, edhe per anetaret
Ketu ke nje demonstrim te kategorive te ndryshme ne Open Labs
|
Moderatoret jane antaret e board (@elioqoshi @rskikuli @kristiprogri @anisakuci9 @jonaazizaj) dhe @anxhelo.
Administratore jane @boris @elioqoshi
:open_labs:

ok, por lista e anetareve te komunitetit duhet te jete e aksesueshe vetem nga anetaret e regjistruar te OLs dhe jo ngate gjithe. Pra ne mendimin tim nuk duhet te jete publike pasi mund te kete dhe ceshtje sensitive per tu diskutuar si per shembull policy making.

Flm,


R.S

That’s already been fixed :slight_smile: