101 Problema Programimi

Po shkruaj një libër me problema programimi, të zgjidhura në Python:


Por kam nevojë për ndihmë për gjetjen dhe korrigjimin e gabimeve të shkrimit.
Nëse dikush ka dëshirë dhe kohë ta bëjë do tia dija për nder.

4 Likes

Çfarë liçense më sugjeroni për këtë libër?
Kam përdorur një liçense CC të çfarëdoshme që e gjeta në internet, por më duket se liçensat CC kanë variante të ndryshme dhe nuk e di cila do ishte më e përshtatshme për këtë rast.

Hej Dashamir,
Licensa CC BY është ajo e cila ka më pak kufizime, dmth që çdokush mund ta përdorë, të rikrijojë,shpërndajë për qëllime komerciale ose jo punën tënde duke të dhënë kreditet e autorit orgjinal.

Unë do propozoja një license CC BY-SA 4.0, (Attribution ShareAlike), në këtë mënyrë çdokush që e ndan apo rimikson punën e bërë, do e ndajë nën të njëjtat terma përdorimi.

Ose nëse do të jetë në public domain (no rights reserved) mund të vendosësh CC0.

2 Likes

A është në rregull kjo: http://dashohoxha.gitlab.io/101-problema-programimi/LICENSE.html ?
Nuk e di se ku e paskam gjetur që qënka versioni 3.0. Ndoshta duhet ta bëj versioni 4.0, meqë versionet e fundit janë gjithmonë më të mira. Apo nuk është e thënë?

Libri mund të gjendet edhe këtu: https://leanpub.com/101-problema-programimi