Shqip


Topic Replies Activity
Wiki Filmat SQ #4 1 April 22, 2019
Përkthimet e LibreOffice 1 April 22, 2019
Shqipja Informatike - Diskutime 6 April 22, 2019
OSCAL 2019: Thirrje për vullnetarë 2 April 16, 2019
Wikifilmat SQ: aktivitetet për 2019-ën 1 April 1, 2019
WikiFilmat SQ - Aktiviteti #2 3 March 27, 2019
Swap partition dhe SDD 7 March 6, 2019
Pre event: SFK Conference @ Open Labs Tirane (6 Mars, 17:00) 5 March 4, 2019
Guidë e thjeshtuar në shqip mbi Wikimedia Commons dhe GitHub-SOS 9 February 18, 2019
OpenStreetMap Mapathon 8 February 15, 2019
Open Labs & WCUGA nënshkruajnë Memorandumin e Bashkëpunimit me Qendrën Kombëtare të Kinematografisë 1 February 14, 2019
Perkthimi i User Guide te DKAN 1 January 31, 2019
Prezantohet portali gjeografik i Tiranës me të dhëna të hapura 11 January 21, 2019
Radio Online rreth të përbashkëtës digjitale në Open Labs hackerspace 24 January 21, 2019
Bllokimi i faqeve te basteve online në Shqipëri - Matje me OONI Probe 1 January 20, 2019
Aktivitet: Menaxhimi i CityZen App 8 January 18, 2019
[osm] - sot 18:00 në openlabs! 4 January 16, 2019
Gëzuar Vitin e Ri 2019! 3 January 1, 2019
Krijimi i një fjalori për lokalizimet 19 December 27, 2018
Vendosja e nje CryptoMineri ne faqen e Open Labs 7 December 27, 2018
Open Data Goldbook Në Gjuhën Shqipe: Ftesë Për Kontribut 1 December 20, 2018
Vizitë në AQSHF 3 December 18, 2018
Fedora 29 Release Party 5 December 17, 2018
Muaji i LibreOffice - Nëntor dhe Dhjetor 2018 5 December 12, 2018
Prezantim i projektit dhe websit-it Preservingtirana.city 5 December 6, 2018
Wiki Weekend 2018 2 December 5, 2018
Visit ne OpenLabs 2 December 2, 2018
Kurse pa pagesë nga Linux Foundation 1 November 27, 2018
Micro Crypto Party në Log 🚩 8 November 27, 2018
Pyetje mbi Signal-in 5 November 18, 2018