Shqip


Topic Replies Activity
Radio Online rreth të përbashkëtës digjitale në Open Labs hackerspace 24 January 21, 2019
Bllokimi i faqeve te basteve online në Shqipëri - Matje me OONI Probe 1 January 20, 2019
Aktivitet: Menaxhimi i CityZen App 8 January 18, 2019
[osm] - sot 18:00 në openlabs! 4 January 16, 2019
Gëzuar Vitin e Ri 2019! 3 January 1, 2019
Krijimi i një fjalori për lokalizimet 19 December 27, 2018
Vendosja e nje CryptoMineri ne faqen e Open Labs 7 December 27, 2018
Open Data Goldbook Në Gjuhën Shqipe: Ftesë Për Kontribut 1 December 20, 2018
Vizitë në AQSHF 3 December 18, 2018
Fedora 29 Release Party 5 December 17, 2018
Muaji i LibreOffice - Nëntor dhe Dhjetor 2018 5 December 12, 2018
Prezantim i projektit dhe websit-it Preservingtirana.city 5 December 6, 2018
Wiki Weekend 2018 2 December 5, 2018
Visit ne OpenLabs 2 December 2, 2018
Kurse pa pagesë nga Linux Foundation 1 November 27, 2018
Micro Crypto Party në Log 🚩 8 November 27, 2018
Pyetje mbi Signal-in 5 November 18, 2018
Python Workshop 13 November 5, 2018
OpenSUSE Meetup 15 November 5, 2018
Open Source Design Summit 2018 - Tirana 2 November 1, 2018
Maptime #9 24 October 24, 2018
Workshop për Git 6 October 23, 2018
Wikidata: Sixth Birthday/Wikidata for GLAM institutions in Albania (workshop) 1 October 20, 2018
Wikidata bën 6 vjec! 1 October 14, 2018
Websummit 2018 1 October 13, 2018
SourceLift Fund nga Kiwi.com 3 October 5, 2018
Propozim për Workshop 10 September 25, 2018
Mundësi për bizneset open source: programi i vetëpunësimit nga UNDP 1 September 20, 2018
Sesion me Elegoo makine-robot 4 September 14, 2018
Punëtori: përgjimet masive online dhe mbrojtja prej tyre 9 August 14, 2018