Shqip


Topic Replies Activity
Perkthimi i switching.social 7 July 24, 2019
Open Labs' 7th birthday 6 July 17, 2019
Internet i decentralizuar - Fediverse meetup 1 July 4, 2019
Pershendetje nga Social Fab-Lab 8 June 28, 2019
Kontribute në Open Source - phpList 3 June 28, 2019
Mapathon për editimin e OpenStreetMap 8 June 13, 2019
Internship Program 3 June 3, 2019
101 Problema Programimi 5 May 30, 2019
Late Night Python Study Group 8 May 27, 2019
Wiki Filmat SQ #4 1 April 22, 2019
Përkthimet e LibreOffice 1 April 22, 2019
Shqipja Informatike - Diskutime 6 April 22, 2019
OSCAL 2019: Thirrje për vullnetarë 2 April 16, 2019
Wikifilmat SQ: aktivitetet për 2019-ën 1 April 1, 2019
WikiFilmat SQ - Aktiviteti #2 3 March 27, 2019
Swap partition dhe SDD 7 March 6, 2019
Pre event: SFK Conference @ Open Labs Tirane (6 Mars, 17:00) 5 March 4, 2019
Guidë e thjeshtuar në shqip mbi Wikimedia Commons dhe GitHub-SOS 9 February 18, 2019
OpenStreetMap Mapathon 8 February 15, 2019
Open Labs & WCUGA nënshkruajnë Memorandumin e Bashkëpunimit me Qendrën Kombëtare të Kinematografisë 1 February 14, 2019
Perkthimi i User Guide te DKAN 1 January 31, 2019
Radio Online rreth të përbashkëtës digjitale në Open Labs hackerspace 24 January 21, 2019
Bllokimi i faqeve te basteve online në Shqipëri - Matje me OONI Probe 1 January 20, 2019
Aktivitet: Menaxhimi i CityZen App 8 January 18, 2019
[osm] - sot 18:00 në openlabs! 4 January 16, 2019
Gëzuar Vitin e Ri 2019! 3 January 1, 2019
Krijimi i një fjalori për lokalizimet 19 December 27, 2018
Vendosja e nje CryptoMineri ne faqen e Open Labs 7 December 27, 2018
Open Data Goldbook Në Gjuhën Shqipe: Ftesë Për Kontribut 1 December 20, 2018
Vizitë në AQSHF 3 December 18, 2018