Shqip


Topic Replies Activity
Si të përdor forumin?

Përshëndetje! Fillimisht, mirëseerdhe, urdhëro një karamele :candy: Më në fund kaluam nga Google Groups në një mailing list open source :tada: Kam përshtypjen që do të të duhet ndihmë sa t'ia fillosh. Nëse forumi është …

10 March 25, 2017
Shpallja e Thirrjes së Fondacionit OSM për Aplikime rreth Granteve të Vogla 2020 14 July 27, 2020
Funkwhale: platforma me kodburim të hapur për muzikë, podcast dhe audiobooks 6 July 22, 2020
Gjykata e Drejtësisë së Bashkimit Europian ka shpallur vendimin kundër korporatave amerikane 1 July 17, 2020
CRD publikon studimin mbi lirinë e internetit në Ballkanin Perëndimor 1 July 9, 2020
Takim Virtual “Gratë në STEM – Karriera, sfidat dhe përfitimet?” 3 July 3, 2020
Webinars nga FLOSSK & Open Labs 1 May 21, 2020
Webinar: Getting started with Ansible 2 May 20, 2020
Diskutim: Program për manaxhim eventesh 9 May 20, 2020
Webinar: Intro to Python 1 May 18, 2020
Prezantim / takim 14 May 13, 2020
Trajnim nga RedHat: thirrje për pjesëmarrje 9 May 8, 2020
Webinar: Inventory management system 1 May 5, 2020
Webinar: Si të krijosh një sistem të sigurt dhe privat, nga zero 8 April 29, 2020
DAVx5: pëkthim i ndërfaqes në shqip, bashkarisht 2 April 28, 2020
Webinar: Dizajnimi i PCB-ve me KiCAD 1 April 23, 2020
EUvsVirus Hackathon 8 April 22, 2020
Webinar: video konferencë me BigBlueButton në fushën e edukimit dhe jo vetëm 2 April 22, 2020
Prishtina & Tirana Infosec Virtual Meetup 3 April 11, 2020
Hack Tirana Karantine 4 April 10, 2020
Hack the Crisis Albania 4 April 4, 2020
Projekti 'FaceShieldMask' 9 March 30, 2020
LINUX DAY discussion 60 March 30, 2020
openSUSE Meetup 1 February 23, 2020
Wikipedia edit-a-thon - Shkurt 2020 6 February 13, 2020
Google Summer of Code 2020 & Outreachy 2020 1 February 11, 2020
Angazhim në komunitetin Open Labs 3 February 7, 2020
Website per Hapesira Kulturore Uzina 11 February 5, 2020
Regjistrime audio Mozilla Common Voice në Open Labs 5 January 21, 2020
Capture The Flag - XORCTF7E4 1 January 18, 2020